Annelies_Vangheluwe

Opleiding

Ik ben Annelies Vangheluwe , afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Eerder behaalde ik al een master in lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen, met als specialisatie sporttraining en coaching.

Sport en gezondheid staan centraal in mijn leven. Met veel passie en het nodige enthousiasme voor bewegen wil ik mensen op een professionele manier begeleiden in hun revalidatie en het behalen van sportieve doelen.

Ervaring

Huidig, sinds 2019:

Kine-Osteo Praktijk ‘Revalidatie Lies Huyghe’, Meulebeke

 

2019-2020:

Kinesiste in het WZC Ceder a.d. Leie Harelbeke

Opleiding en bijscholingen

2005 – 2011: Wiskunde – Wetenschappen, H. Hartcollege Waregem

2011 – 2016: Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen, optie Sporttraining en Coaching, Universiteit Gent

2014: Trainer B Voetbal

2015 – 2019: Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, optie musculoskeletale aandoeningen, Universiteit Gent

2019: Basismodule Dry Needling, Dry Needling Gent

2020: Cursus postnatale: ‘ Back to move’ van newmom naar fitmom (Rosanne Van Herck), Smart education

Persoonlijk

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met voetbal. Ik ben zelf voetbalster bij KSKV Zwevezele in 1e nationale.  Daarnaast ben ik jaren actief geweest als jeugdtrainster bij K. Racing Waregem. Momenteel ben ik nog steeds betrokken bij de club: geregeld spring ik eens bij als kine van zowel de 1e ploeg als de jeugd.